Kracht


Persoonlijk

Feb 24, 2023


kracht

"We worden alleen
geboren en
gaan
weer alleen terug"


Het vinden en behouden van je eigen kracht tijdens uw aardse reis. 

Allone on the road

We worden als mens vanaf onze geboorte omringt door familie, vervolgens door vrienden, kennissen, collega's enzovoort... Totdat er een moment in ons leven komt dat wij te maken krijgen met verlies, rouw, pijn, verdriet, boosheid en onbegrip. Daar komen de levenslessen om de hoek kijken, echter weet en vertelt niemand hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je in je eigen kracht blijft staan met een positieve visie in alle tegenslagen die het leven met zich mee brengt. 

Elk mens wilt een gelukkig leven, een vredig en voorspoedig leven, een leven met het liefst geen problemen en negativiteit. Helaas ontkomen wij hier niet aan. Elk individu zal hiermee te maken (gaan) krijgen. Voor de een zal dit in een vroeg stadium komen, terwijl de ander het op een veel later stadium zal krijgen. Er zijn oneindig veel vormen van problemen, negativiteit, tegenslagen en obstakels in het leven die gepaard gaan met talloze emoties, spirituele aspecten, jaloezie en meer. Wat ik hiermee bedoel is dat alles gebeurd met een rede, om van te leren of juist omdat het geen goede karma is. Het is diepe stof en te veel om dit allemaal uit te werken. Desondanks dat, hoop ik dat u mij kunt volgen.

Spiritual universum power

Enkele vormen van problemen

Karmisch

* Zwarte magie / Vloek / Hex / Hoodoo
* Eigen negatieve karma uit vorige levens

* Zielsverwanten / zielen familie 
* Meerdere incarnaties 
* Diverse vormen van incarnaties
* Herhaaldelijke patronen

Lichamelijk

* Ziekte / Aandoening / Syndroom
* Operaties / Ingrepen 
* Handicap / afwijking
* Amputaties
* Erfelijk
* Anatomisch / Fysiologisch 

Geestelijk

* Stress
* Emoties
* Trauma's 
* Stoornissen 
* Psychoses 
* Hersen complicaties

Naar mijns inziens kan ik al deze vormen van problemen categoriseren en hebben nauw verbinding met elkaar. Alles is verbonden met elkaar waardoor er vaak wordt gesproken over energie. Alles vloeit in elkaar over en kruist met elkaar. Een voorbeeld die ik kan benoemen is dat iemand lijdt aan diverse psychische klachten welke gevolgen hebben voor het lichaam. Karmisch gezien zou dit te maken kunnen hebben met zwarte magie. Dit is een voorbeeld die ik vanuit mijn spirituele werkzaamheden ken. Uiteraard ben ik geen arts, echter zijn veel onverklaarbare zaken te herleiden naar het spirituele. 

Spiritual power

Krachtig zijn ook wanneer u alleen bent

Vanuit mijn aardse werkzaamheden in de gezondheidszorg heb ik o.a. te maken met leven en dood. Ik hoor en zie specifiek één levensles (onderdeel) terugkomen. Dat is de keiharde feit dat wij allemaal te maken krijgen met het alleen zijn, oftewel leven met jezelf. Sommige mensen proberen hiervoor weg te lopen door altijd de drukte op te zoeken, nooit iets alleen te ondernemen of simpelweg, content zijn met jezelf. Het roept voor vele een intense angst op wanneer zij hiermee geconfronteerd worden. Een ander voorbeeld is dat, wanneer mensen een relatie hebben en de één komt te sterven het voor de levende ontzettend moeilijk is om positief en krachtig in het leven te blijven staan. Opeens is het leven zo somber en zwaar niet te weten dat wij mensen onsterfelijk zijn en niet het eeuwige leven hebben...

Het intense gevoel dat wij van binnen hebben is nooit leuk en is niet te genezen. Vanuit de spirituele kant zijn er hiervoor een aantal significante handvatten/inzichten en denkwijze waarop wij dit gevoel lichter kunnen maken. In een ver gevorderd stadium kan dit gevoel zelfs niet meer aanwezig zijn. Dit resulteert zich weer in een rustig en vredige uitstraling. 
In mijn optiek is geloof een groot onderdeel hiervan, dit geeft men meer inzicht, kennis en rust wetende dat er meer is tussen hemel en aarde. Bewust worden dat alles energie is en wij in feite niet alleen zijn, maar juist omringt zijn met onze gidsen, begeleiders, engelen en overledenen.
In mijn optiek is acceptatie de grote sleutel om in moeilijke situaties content te blijven met jezelf en daarmee in je eigen kracht te blijven. Wees tevreden met wat je heb en heb je zelf en anderen lief. Liefde is uiteindelijk de energie die alles heelt. Stel geen 'waarom' vragen, dit zal u naar beneden halen en in een negatieve neerwaartse spiraal leiden waar u heel moeilijk weer uit zult komen. Wees sterk en geloof in uzelf ten alle tijden. Luister naar uw intuïtie, het antwoord op alles in het leven. 

Love is the answer to everything and everyone

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb