Hoe te bestellen

...Informatie over uw bestelling...


U heeft een mooie schilderij gezien en u wordt de nieuwe eigenaar? Ik zal hieronder uitleg geven hoe u kunt bestellen.

Allereerst wil ik u van harte feliciteren met uw keuze, u zult jaren plezier hebben van mijn unieke schilderijen. Uw bestelling wordt met zorg en liefde ingepakt en naar u verzonden!

Bestellingen & betalingen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst in de webshop, dient u uw gegevens volledig in te vullen. De schilderij(-en) dienen vooraf betaald te worden alvorens ik uw verzending in orde maak. U ontvangt hiervan een bevestiging. Wilt u liever het bedrag zelf overmaken per bankrekening? Ook dat is mogelijk en kunt u dit doen op IBAN: NL56ABNA0122805917, o.v.v. D.U. Sahadewlall. Vermeld hierbij de titel van het schilderij.

Verzendkosten

Alle schilderijen worden per pakketpost verstuurd en worden automatisch berekend bij het afrekenen. Artprints worden per brievenbuspakje verzonden. Het is mogelijk om uw schilderij op te komen halen in Den Haag, u betaalt dan geen verzendkosten! Neem hierover gerust contact met mij op, voor het maken van een afspraak.

Artprints niet op voorraad, wat nu?

Geen nood, deze kan ik altijd bijbestellen. Stuur mij een bericht naar +31(0)651277435 en u krijgt zo snel mogelijk uw bestelling.

Liever eerst het desbetreffende schilderij in het echt bewonderen? Ook dat kan en ik sta graag voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! Neem hierover gerust Contact met mij op en ik maak samen met u een afspraak zodat u in alle rust uw nieuwe schilderij kunt komen bewonderen. Ik zal zorgen voor de thee of koffie! 

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, mocht er wat zijn met uw schilderij (waar ik niet vanuit ga) ook dan kunt u een beroep op mij doen en sta ik uiteraard voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan losse kristallen (stenen), spielatten of glitters. Schroom niet om contact met mij op te nemen, samen lossen we het op!

Orders schilderijen

Let op het volgende

  • Het materiaal dat ik gebruik om mijn schilderijen mee te maken zijn soft pastels. Dit zijn kleurpoeders in vaste vorm en kunnen afgeven bij aanraking. Mocht dit op uw handen komen raad ik u aan om uw handen te wassen.
  • Ik adviseer u om het schilderij niet te plaatsen waar er direct zonlicht op schijnt. Dit zorgt ervoor dat de kleuren in de loop der jaren zullen vervagen. Dat zou natuurlijk zonde zijn van uw prachtige schilderij. 
  • Pas op met vloeistoffen (water, koffie, thee, lijm etc). Deze kunnen het schilderij beïnvloeden en kunnen niet meer hersteld worden! U bent zelf verantwoordelijk voor schade die door uzelf zijn aangericht. 
  • Plaats het schilderij op een stabiele ondergrond. Zorg hierbij dat deze niet kan wegglijden. Tip: knip een klein stuk 
    antislip-mat op maat en plaats deze onder het schilderij. Ophangen is ideaal en kunt u makkelijk bevestigen aan uw muur.