Paper

...Schilderijen...


~ Diep in de Manipūra, daar waar emoties & gevoelens samenkomen. Liggen verborgen elementen die niet spreken, maar de taal der hart weergeven. Die zich verbloemen in het onderbewuste, naar het bewuste ~

OUTER SPACE. Dit schilderij gaat over het buitenaardse, het leven in een andere dimensie. Daar waar er geen regels zijn, maar vrijheid van alles.
FOREST FROM WITHIN. Het innerlijke natuur die vol zit met emotionele uitspattingen. Hemelse verlichting die de individu omringt met haar lichte, licht en kracht.
INNER GOD. Wees gerust er is een God die alles uitgestippeld heeft. Wees niet gespannen, alles komt goed wanneer de tijd daar is. Heb vertrouwen, heb geduld, het licht zal schijnen en verlichting geven op jouw pad!
ROADS TO BEYOND. In het leven zijn er vele wegen die je neemt. Elk verschillend van elkaar, de ene met vele kuilen en tegenslagen, de ander wat overzichtelijker en gladder. Wegen die naar één doel leiden, naar het licht van binnen, de kern daar waar licht
LIGHT OF THE SUN. Ze komt vroeg op en gaat laat onder, de zonnegod die zorgt dat alles groeit. Haar levende planten voeding krijgen en groeien tot wie ze moeten zijn. Stevig in moeder aarde geaard, staan ze rechtop te schitteren onder een dak van rotsen.
TIME OF THE UNIVERSE. De tijd die een baby nodig heeft om te groeien, zijn leven op te bouwen, heeft alles zijn tijd nodig om te kunnen groeien. Pas wanneer het tijd is, komt alles tot zijn recht.
THE BUTTERFLY. Een vlinder heeft veel kleuren en patronen, in alle vormen en maten. Zo vrij als ze vliegt, zo vrij haar leven in motief.
GOOD VS BAD. Alles moet in balans zijn, goed en slecht, positief en negatief. Net als Yin & Yang. Samen smelten ze tot één, er is geen begin geen eind.
THE CONNECTION. Alles heeft verbinding met elkaar, iedereen die komt en gaat. Net als het universum samenwerkt met al haar planeten, blijft alles in beweging.
AFTERLIFE. Is er leven na de dood? Wie zal het zeggen... Mijn visie in het hiernamaals...
OCEAN VIEW. Zo groot als ze is, zo diep dat ze is, leeft vanalles en zo krachtig haar slagen, zo mooi is haar zicht...
THREE ANGELS. Er zijn altijd Engelen om je heen, die jou begeleiden op jouw pad. Roep ze aan, en laat zij jou weg oplichten. Vol het pad, het pad van vertrouwen.
SPIRITUAL DNA. Het DNA van de mens is de kern van alle informatie, zo ook in het Spirituele. Een informatiebron die de kern van ons verbind.
THE ANGEL. Deze Engel staat voor geluk, verlichting, comfort, warmte, compassie, vervulling en liefde. Mijn wens voor jou om te hebben in hart en ziel!
MIRRORING. Iets intuïtief, abstract en kleurrijks. Droom erin weg naar mooie bestemmingen...
FOLLOW THE STAR. Er zijn er miljoenen, elk uniek, elk bijzonder, er kan er maar één het licht geven dat gezien wordt door jou. Die speciale ster, dat ben jij...
CHAMPION. Zo mooi als ze is, zo puur dat ze straalt. Haar eigen harde werken, krijgt vorm en kleur. Daar staat ze nu, krachtig en sterk, trots te zijn in eigen vorm.
CONNECTION POINTS. De banen stromen naar binnen, de punten die worden verbonden met elkaar, één verbinding, één connectie...
TEMPLE OF THE FUTURE. De toekomt is niet in te vullen ookal denken wij hoe wij het willen, terwijl de uitkomst ver van onze gedachten was. Deze Tempel weerspiegelt de toekomst, naar mooie bestemmingen.
MAGIC. De magie van het leven zit in jou, open jezelf en voel je vrij. De kleuren van het leven zijn de kleuren in jou.
THE HEART. Iedereen heeft liefde in zich, de wereld zorgt ervoor dat deze niet altijd zichtbaar is. Heel jezelf met liefde & licht en straal voor allen.
INNER CHILD & GROWN CHILD AS ONE. In de basis wordt alles bepaalt voor later, de consequenties die dan naar bovenkomen, moeten geheeld worden. Samen op weg, naar een mooie bestemming.
FEMININE & MASCULINE ENERGY. Het zit in ons allemaal, mannen en vrouwen, de ene wat meer als de ander. Het mannelijke en het vrouwelijke energie. Deze houden ons in balans op emotioneel gebied, om elkaar te begrijpen en ermee leren omgaan.
THE POWER OF TRIQUETRA. Het symbool dat staat voor; Leven, Dood en Wedergeboorte van de drie krachten van Moeder Natuur; Aarde, Lucht en Water. Alle kracht gebundeld tot één grote energie.