About the artist

...The person behind the paintings...


Hai!

Mijn naam is Crystal van Cartier, de vrouwelijke energie achter mijn spirituele schilderijen. 

Crystal van Cartier

Ik ben geboren als man en heb sinds 2012 mijn vrouwelijke kant weten te ontwikkelen. Dit proces was niet makkelijk in een harde maatschappij als deze! De zéér donkere dagen heb ik dan maar al te goed gekend. Een engel kwam op mijn pad die mij gered heeft van deze donkere en eenzame tijd. Nadat de jaren vorderde, begon ik meer en meer het licht in mijzelf te zien. Ik accepteer mijzelf zowel man als vrouw, een dubbel leven waar ik veel voeldoening uit weet te halen. Ondanks dit alles ben ik trots op wie ik ben en wat ik tot nu toe bereikt heb.  


In 2018 is mijn liefde ontstaan voor intuïtief schilderen. Het geeft vrijheid wanneer ik hiermee bezig ben en tegelijkertijd kalmeert het de geest. Het is een vorm van ontspanning waarin je creativiteit kunt ontwikkelen. Ik hou enorm van sierlijke vormgeving, kleur en vervagingen (blenden).


Mijn vrouwelijke energie is altijd heel sterk aanwezig en speelt een grote rol in mijn artwork. De zachte en zorgelijke energie die zij met zich meebrengt maakt dat ik unieke schilderijen creëer.


Ik wens dat mijn kunstwerken u weten te raken en
dat de energie die ik erin stop, op u weet over te brengen.


" Art is the 
story
from within "


Maak jouw eigen website met JouwWeb