De weg naar verlichting


Mijn achtergrond als Medium 

Vanaf mijn kindertijd wist ik dat ik anders was dan andere mensen en dat ik mij op deze aarde niet thuis voelde. Ik had altijd al interesse in onverklaarbare zaken (het Spirituele) en kwam al vroeg in contact met mensen die hier ook interesse in hadden. Al snel kwam ik terecht via een vriend bij een mevrouw die deed aan Tarot legging. Het fascineerde mij enorm en ik wilde meer leren en weten over het Spirituele. 

Ik werd steeds meer bewust van mijn eigen gaven en voelde o.a. energieën heel snel aan. Het zien van schimmen in huis en aura's bij mensen was nieuw en ik begreep dit niet. Nadat ik dit gedeeld had met mijn familie, wisten ook zij niet hoe zij mij hierin konden helpen nog begeleiden. 

Ik besloot om naar mijn intuïtie te luisteren en te doen wat goed voelde voor mij ongeacht wie daar een oordeel aan gaf, ik wist dat ik op de goede weg zat. Op iets latere leeftijd leerde ik gelijkgestemden kenen en was ik actief in de wereld van het Spirituele.

Mediumschap

Hoe gaan wij te werk?

Als medium voer ik mijn werkzaamheden altijd uit naar openheid, eerlijkheid en waarheid, dit kan voor de persoon in kwestie behoorlijk confronterend zijn. Het is daarom voor de cliënt significant om open en eerlijk naar mij te zijn. Wanneer dit niet het geval is, dan kan de cliënt ook geen juiste boodschap krijgen. Oneerlijkheid blokkeert de doorgang naar de kern van het probleem en de uitkomst op het vraagstuk!

Mijn doel is om iemand te helpen om verder te kunnen in het leven d.m.v. gesprekken, behandelingen (consult) en rituelen. Samen gaan wij kijken wat er aan de hand is en daar krijg ik dan een oplossing voor. Het is de bedoeling dat de cliënt ook zelf aan de slag gaat met de door mij gegeven rituelen. 

Via de telefoon of persoonlijk (bij u thuis of bij mij) kan ik u helpen om een consult te geven. Wat voor u goed en veilig aanvoelt en uiteraard alles in overleg. Uit een consult komt altijd naar boven wat er moet gebeuren en of er rituelen nodig zijn, denk bijvoorbeeld aan een huisreiniging, zelfreiniging, spiritueel bad en meer.

" WAT ONGEHEELD IS ZAL ALTIJD EEN BLOKKADE
BLIJVEN IN UW LICHAAM MET ALS GEVOLG DAT ZAKEN
KUNNEN STAGNEREN EN U EEN MUUR OM UZELF TREKT "

De tarieven 

Soort consult / behandeling Prijs
Consult 1 uur € gratis / basis van giften
Zelfreinigingstechnieken 1.5 uur € 75
Huisreiniging ong 1 uur € 150
Magnetiseren 1 uur € 150
Spiritueel bad € 150
Meditatie adviezen 1.5 uur € 175
Trauma verwerking ong 2.5 uur € 250
Rouwverwerking ong 2.5 uur € 250

Uitleg van de behandelingen 

CONSULT

Hierin wordt besproken wat de problemen c.q. blokkades zijn en waarmee ik u kan helpen. In dit gesprek krijg ik door wat er moet gebeuren en wat voor u het beste werkt om weer verder te kunnen met uw leven. Dit kan telefonisch of persoonlijk (bij mij thuis of bij u). Ik werk met liefde, open en eerlijkheid, houdt er rekening mee dat de waarheid harder kan aankomen dan u denkt! Een consult duurt 1 uur, u kunt uiteraard ook dubbele consulten boeken als u dat wilt.

ZELFREINIGINGSTECHNIEKEN

Hierin deel ik met u mijn kennis over hoe u uzelf het beste kunt helpen om uzelf te reinigen. Alles is gebaseerd op energie (positief & negatief) en is het aan te raden om uzelf te ontdoen van negatieve energieën. Wanneer u het gevoel heeft dat u futloos bent, moe, weinig energie heeft, neerslachtig bent of het gevoel heeft dat u minder alert bent om goed te kunnen functioneren op de dag, is het mogelijk dat u uzelf dient te reinigen. U kunt dit vergelijken met douchen. Wij mensen wassen onszelf zodat we schoon zijn, zo is het ook nodig om negatieve energieën weg te 'wassen'. Deze behandeling duurt 1.5 uur.

HUISREINIGING 

Net zoals u uzelf dient te reinigen, is het ook significant om uw huis te reinigen van negatieve energieën om tot rust te kunnen komen. Uw huis is uw tempel waar u kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Wanneer u veel bezoek krijgt kunnen er negatieve energieën meegebracht worden waardoor uw huis 'zwaar' zal aanvoelen. Met een huisreiniging kom ik bij u thuis om uw huis te reinigen en liefdevolle, lichte en positieve energie achter te laten. Dit consult duurt ongeveer 1 uur.

MAGNETISEREN

In deze behandeling gebruik ik mijn liefdevolle energie om uw pijnen te verlichten en met meerdere behandelingen zelfs weg te halen. Denk bijvoorbeeld aan; stress, onverklaarbare pijnen in het lichaam, bij onrust, blokkades van de chakra's, als u uit balans bent. Uiteraard ben ik geen arts en zal ik eerst met u bespreken wat de klachten zijn alvorens ik u een behandeling kan aanbieden. Deze behandeling duurt 1 uur.

SPIRITUEEL BAD

Dit ritueel is een krachtig spiritueel bad die ik voor u samenstel waarmee u uzelf dient te wassen. Het is zéér aan te raden om dit bad (afhankelijk hoe gevoelig u bent voor het aantrekken van negativiteit) eens in de zoveel tijd te nemen. Dit bad reinigt uw aura en geeft u nieuwe energie. Het wast negatieve energieën weg en als er e.v.t. negatieve energieën bij u zijn. Daarnaast wast het ook kwade 'ogen' die op u gericht zijn van mensen die het niet met u menen (jalousie, haat, misgunning etc). Bijna elk cultuur kent 'The Evil Eye' en heeft zijn eigen benaming hiervoor. 

MEDITATIE ADVIEZEN

Veel mensen zijn op zoek naar rust, vrede en liefde in zichzelf, maar kunnen dit niet altijd vinden of weten zij niet waar te beginnen. Via meditatie kunt u veel bereiken om tot uzelf te komen, de stilte op te zoeken in uzelf om op een liefdevolle en positieve manier naar uzelf te kijken en naar de wereld. Meditatie is naar mijn weten de enige manier om op een spiritueel niveau te kunnen groeien. Ik geef u met liefde advies hierin en handvatten hoe u uzelf kunt helpen groeien. Dit consult duurt 1.5 uur. 

TRAUMA VERWERKING

In deze behandeling van ongeveer 2.5 uur begeleid ik u met liefdevolle energie naar de terugkeer van uw trauma. Het is significant om deze onder ogen te zien zodat ik u kan helpen om deze trauma te helen. Het is confronterend en er zullen emoties los gaan komen die onverwerkt zijn, dit is nodig om hiervan los te kunnen komen. Bent u sterk genoeg om uzelf voor eens en voor altijd te bevrijden van het onrecht dat u (jaren) is aangedaan? Dan raad ik u echt aan om samen met mij uzelf te helen zodat u zonder angsten uw toekomst kunt leven en vrij van zorgen, stress en spanningen in uw lichaam, hart en ziel. Deze behandeling duurt ongeveer 2.5 uur.

ROUWVERWERKING

Het verlies van een dierbare, partner, echtgenoot en meer, vroeg of laat zullen wij allemaal hiermee te maken krijgen. De dood. Hoe gaan wij daar nu mee om en hoe verwerk je dat en accepteer je dat het zo is? In deze behandeling leer ik u technieken hoe u hiermee kunt omgaan en hoe u er anders ernaar kunt kijken, zodat u begrijpt dat de dood in de spirituele wereld helemaal niet raar is. Ik leer u hoe u dit een plek kan geven en als dat nodig is hoe u alsnog onbesproken boodschappen kunt delen met de overledene. Vergeten doen we niet, maar we kunnen samen het wel dragelijker maken voor u om verder te kunnen met uw leven. Naar mijn inziens is het niet goed in de eerste instantie voor uzelf om met een blok aan uw been te leven met degene die heengegaan is en ten tweede is het voor degene die heen is gegaan ook niet goed om verder te kunnen gaan in het geestenrijk. Ik zal u hierover meer vertellen tijdens de behandeling van ongeveer 2.5 uur.

Mediumschap

Belangrijk om te weten

Na een consult c.q. behandeling kunt u zich wellicht moe voelen, rillingen krijgen, het koud hebben of emoties ervaren die los komen. Dit alles is heel normaal omdat uw lichaam, energie en chakra's weer in balans komen en alles kan gaan stromen. Anders gezegd, alle blokkades zullen opgeheven worden en de energieën weer op een positieve manier gaan stromen in uw lichaam. Het is daarom aan te raden om de tijd voor uzelf te nemen om te rusten en goed voor uzelf te zorgen en te luisteren naar uw lichaam. Maar vooral, wees lief voor uzelf.

Afspraak maken en betalingen

U bent van harte welkom voor een consult en behandeling(-en) welke u aanspreekt. U kunt contact opnemen via hier of telefonisch naar 0651277435 (bereikbaar van ma t/m vr 11:00 - 16:00 uur) dan maken wij samen een afspraak en bespreken wij uw wensen. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar het bovenstaand telefoonnummer.
Betalingen dienen per bankrekening overgemaakt te worden 1 week voor uw afspraak of via een Tikkie (een betaallink die ik u toestuur). Mijn bankrekening gegevens kunt u onderaan deze pagina vinden onder het kopje; Payments.

Mocht er iets onduidelijk zijn of heeft u nog specifieke vragen, dan adviseer ik u om contact met mij op te nemen zodat ik u nader uitleg kan geven. Er rest mij u nog heel veel liefde, licht & positiviteit te wensen en alle goeds en geluk voor u en uw gezin. Namasté.